top of page

Assemblea i presentació de la temporada 2016/17

Ahir es va celebrar, a l'auditori de Ses Cases des Mestres, una assemblea en la qual el Club Bàsquet Santa Maria va explicar el funcionament de la temporada que estam a punt d'ençatar, els equips de que disposarà, els projectes i activitats que té previstes, les tasques a fer, etc...

Intervengueren Maria Neus Comas per explicar les activitats socials del club, Llorenç Mas per explicar les novetats de l'àrea esportiva, Sebastià Pizà per explicar molt clarament els números de la temporada passada i la previsió econòmica per la temporada actual i, finalment, Josep Maria Estarellas per explicar la campanya d'abonaments que es posa en marxa i la col·laboració en la mateixa de l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí i els seus establiments associats.

S'aprofità també per demanar l'ajuda i col·laboració de tothom que pugui aportar alguna cosa o el seu temps al millor funcionament del club com a entitat social, i per recalcar que l'objectiu és fer sentir que el club és patrimoni de tothom, de tot el poble.

bottom of page