top of page

Gran èxit del NADAL BÀSQUET Campus de TIR

El NADAL BÀSQUET Campus de TIR del Club Bàsquet Santa Maria ha esdevingut una experiència fantàstica. Hem gaudit de valent ajudant els joves jugadors i jugadores a millorar. Un grup increïble, amb una il·lusió i vitalitat desbordants.

Des d'aquí volem agraïr les felicitacions rebudes i donar la sinzera enhorabona a campistes, famílies i clubs de procedència per la gran qualitat humana i excelent educació esportiva mostrada per els jugadors i jugadores (Club Bàsquet Santa Maria, Bàsquet Sa Cabaneta, Sant Josep, Bahía San Agustín, Joventut de Badalona, Esporles BC, La Salle, Bàsquet Pla, CB Consell, Rafal Vell i Escola Cervantes de Barcelona).

Gràcies també a tots els tècnics, encapçalats per Txema Castro, i els ajudants per la passió que desprenen en la seva feina.

bottom of page