top of page

Història del bàsquet a Santa Maria

Una exposició de Pere Vich i Xisca Canyelles, amb la col·laboració del Club Bàsquet Santa Maria i l'Ajuntament de Santa Maria del Camí

Ses Cases des Mestres, del dissabte 29 d'abril al dilluns 1 de maig (Firó).

Inauguració: dissabte 29 d'abril a les 18:00h.*

(l'exposició ja es podrà visitar el matí i l'horabaixa antes de la inauguració).

En el marc dels actes de la Fira de Santa Maria 2017, podreu visitar l'exposició "Història del bàsquet a Santa Maria", fruit d'una llarga i minuciosa tasca de recerca realitzada per Pere Vich i Xisca Canyelles. Hi haurà, a més de nombrosa documentació fotogràfica, material esportiu, documents, anècdotes i alguna sorpresa més envers els orígens de l'esport de la cistella al nostre poble, més llunyans del que alguns pensen i les persones que l'impulsaren, amb menció especial per Pep Henales. No la vos podeu perdre!

bottom of page