top of page

CB Santa Maria/Consell Urbient, guanyador del Campionat de Mallorca de Minibàsquet

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat de Mallorca de Minibàsquet masculí, a Santa Maria del Camí, amb la participació del nostre equip, Ciutat d'Inca, Bahía San Agustín i Bàsquet Pla.

El Club Bàsquet Santa Maria, com a amfitrió, es va fer càrrec de la organització, una feinada que va merèixer molt la pena, perque el campionat va ser una autèntica festa del bàsquet: bon joc, el pavelló ple a vessar, animació, una prova pilot de retransmissió de partits en streaming... i un final feliç amb la victòria dels nostres nins del CB Santa Maria/Consell Urbient, que es guanyaren d'aquesta manera el bitllet per disputar el Campionat de Balears que es disputarà a Maó del 9 a l'11 de juny.

Enhorabona als nins i també als entrenadors, Xavier i Àlex, per la gran feina realitzada!

bottom of page