top of page

Ha començat la temporada 2017/18!

Sí, sí... encara falten alguns partits per disputar, el Campionat de Balears de Minibàsquet, el sopar de final de temporada, el Campus d'Estiu, tot el juny d'entrenaments... però la realitat és que la Junta Directiva i també el director tècnic ja estam treballant en la temporada 2017/18.

Si vos passau a veure qualque entrenament d'aquest mes de juny, ho notareu. Veureu els entrenadors treballant junts amb diferents equips per facilitar la incorporació de nous jugadors i jugadores, i el canvi de categoria dels que pujen a una categoria superior. Estam treballant també en la recerca d'alguns jugadors/es per completar alguns equips.

Tocam de peus en terra, som conscients d'algunes limitacions que patim i que partim d'una situació precària en quant a l'estructura del club i la seva massa social, però també tenim punts forts que potenciar com són l'escola de bàsquet i les categories de formació.

Tocam de peus en terra, hi ha una feinada per fer, però som ambiciosos. Ambiciosos principalment en quant a la millora de la formació oferida a jugadores i jugadors de base, no només en els aspectes tècnics i tàctitcs del bàsquet, si no en quant a valors i educació entesa en la seva globalitat. Per això cercam entrenadors amb el perfil idoni i la motivació necessària, tenim en projecte introduïr l'assessorament psicològic esportiu, la possibilitat d'introduïr sessions en anglès als entrenaments, etc...

Tocam de peus en terra, sabem que per crèixer falten recursos econòmics, però treballarem de valent per aconseguir nous patrocinis i vies de finançament que no impliquin augmentar la càrrega de les famílies.

Cometrem moltes errades, segur, i vo demanam perdó per adelantat, però no dubteu que la nostra voluntat és fer millors els nostres jugadors i jugadores, i fer un club millor, vos ho mereixeu!

Per favor, feis-mos arribar qualsevol suggeriment, idea, crítica, proposta, oferta que considereu útil per assolir els objectius al correu electrònic cbsantamaria.secretaria@gmail.com o a qualsevol dels membres de la Junta Directiva.

bottom of page