top of page

Bàsquet contra exclusió social

El Club Bàsquet Santa Maria ha oferit dues beques als Serveis Socials Municipals per a que si hi ha qualque nina o nin que vulgui practicar l'esport de la cistella i no s'ho pugui permetre, ho pugui fer al nostre club. Entenem que l'esport d'equip és una eina molt potent d'integració i socialització, que pot ser molt beneficiosa en la lluita contra aquests casos d'exclusió social, i més en una temporada en la que hem incorporat al club un projecte d'assessorament psicològic esportiu, que podria complementar la tasca que ja realitzen els psicòlegs de Serveis Socials. És una obligació moral per a un club com el nostre, que basa el seu projecte en l'aspecte de formació i educació.

http://www.ajsantamariadelcami.org/serveis-i-equipaments-municipals/serveis-socials-municipals/

bottom of page