top of page

NADAL BÀSQUET, Campus de TIR del CB Santa Maria

El Campus “Nadal Bàsquet” està adreçat a nins i nines entre els 7 i els 17 anys.

L’estructura del Campus és la següent: “Campus de tir” on els campistes treballaran diferents continguts de tècnica i tàctica individual, agafant com a fil conductor el fonament del TIR. També realitzaran diferents competicions individuals i grupals. La combinació de formació i perfeccionament en l’esport del bàsquet, amb una àmplia varietat de continguts en els àmbits de les actituds, valors i normes, formen l’eix fonamental del Nadal Bàsquet.

La direcció, programació i desenvolupament del Campus i dels seus continguts estan avalats per personal amb una àmplia experiència dins el món del bàsquet professional i de formació així com de la docència. Es desenvoluparà dimecres 27, dijous 28 i divendres 29 de desembre de 2017 des de les 9,00 h del matí fins a les 14:00 h

INSTAL· LACIONS Per al desenvolupament del campus disposarem de les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports Antoni Gelabert.

ELS CAMPISTES HAN DE DUR Sabates d'esport Xancletes Muda de roba Tovallola de dutxa Necesser amb gel de bany, xampú,... Berenar del matí i una cantimplora

PREU DEL CAMPUS: 25€

PLACES LIMITADES. El període d'inscripció es tancarà quan estiguin cobertes.

Per a inscriure't obri el següent enllaç:

bottom of page