top of page

Sopar commemoratiu del 40è aniversari del club

40 anys han passat ja des de aquell llunyà 1978 en que, per iniciativa de Juan Frau i Maria Verd es va fundar el Club Bàsquet Santa Maria. Al llarg d'aquests anys han passat per el club moltíssimes persones que hi han aportat el seu granet d'arena ja sigui en forma de jugadors, delegats, entrenadors, directius... tant de Santa Maria com de molts altres llocs. Per això creim que aquesta és una oportunitat inmillorable per retrobar-mos amb moltes d'aquestes persones en un sopar commemoratiu que tindrà lloc dia 30 d'abril, dilluns del Firó, a les 21h. al bar Ca'n Beia.

Els tickets del sopar es podran adquirir al bar Ca'n Beia o a la secretaria del club al pavelló en horari de partits.

L'endemà, festiu de l'1 de maig, farem una gran diada familiar del Club Bàsquet Santa Maria. Ja s'anirà informant del format, horaris i activitats previstes.

bottom of page