top of page

APOSTAM PER EL BÀSQUET FEMENÍ!

Un dels principals objectius de la nova directiva del Club Bàsquet Santa Maria és recuperar la secció femenina del club, en la que durant anys va ser un dels clubs de referència a Mallorca i que portava una dinàmica clarament regressiva. Enguany el club conta ja amb tres equips: premini, mini i infantil.

Preminis:

Les preminis, entrenades per Azucena Garcia i Pep Estarellas, son un equip en constant canvi. De l'inici de temporada a ara, s'ha vist com les jugadores han millorat tècnica i motriument, que és el principal objetiu que ens hem plantetjat assolir per aquesta etapa. És un equip molt constant, implicat i amb ganes d’aprendre i que ja disposa de 14 jugadores.

Minis

Molt bona la tasca que estan realitzant Txema Castro i Xisca Canyelles amb aquest equip. Arribat el mes de març la progressió de l'equip ha estat molt gran. Les sis nines noves que no havien jugat mai a bàsquet s'han adaptat a la perfecció a la dinàmica del grup i participen a bon nivell tant a entrenaments com a partits.

S'ha consolidat un grup d'una qualitat humana espectacular. Les jugadores més veteranes han ajudat des del primer moment a les novells. A dia d'avui totes tenen pes específic dins del grup i d'acord amb les possibilitats individuals, totes aporten esforç, dedicació i companyerisme a l'equip.

La participació de les jugadores del premini als entrenaments i algun partit, està resultant molt interessant i profitosa.

Encara queden uns mesos per acabar la temporada i esperem continuar amb aquesta línia tan positiva.

Infantils:

Les infantils és un grup de jugadores pintoresc i amb molta personalitat. La millora ha estat notable des de l'inici de la temporada, tant en aspectes tècnics o tàctics, com en psicològics. Entrenar aquest equip és un repte important per Azucena Garcia, perque es tracta d'un equip molt jove, amb algunes jugadores inexpertes i poc acostumat a la competició, però que de cada vegada més, totes van agafant confiança en elles per aportar a l'equip, aconseguint aixi una participació de totes les jugadores en el joc.

Tenim la sort de comptar amb unes famílies molt implicades. El seu compromís ens fa créixer als entrenaments i l'actitud positiva als partits ens ajuda a gaudir més encara d’aquestes campiones.

bottom of page