top of page

Reconeixement a Protecció Civil Santa Maria

Bon vespre a tots. Primer de tot volem presentar-vos la Comissió Social del Club Bàsquet Santa Maria, creada per un grapat de mares i pares per dur a terme accions que repercuteixin dins la societat partint del bàsquet. Així, hem creat un banc de roba esportiva, realitzam actes com el dia de la dona, properament farem una excursió de convivència a Coanegra, entre d'altres actes. Volem donar les gràcies als pares i mares i a la directiva del club, sobretot al president Pep Estarelles per la seva predisposició.

Avui volem fer un acte de reconeixement a la tasca de l'agrupació de Protecció Civil de Santa Maria. Una agrupació jove però que ja s'ha fet un lloc al cor del nostre poble, i que ja ha fet grans accions com l'ajuda que varen donar a les terribles innundacions del llevant mallorquí.

bottom of page