top of page

Entrenaments portes obertes: a partir del 21 de maig

Encara no ha finalitzat la temporada i ja treballam en la planificació de la pròxima, i començam programant uns entrenaments a porta oberta per treballar aspectes tècnics per a la millora individual que volem potenciar en funció de les necesstitats de les jugadore i jugadors. Aquests entrenaments també han de servir per a que aquelles jugadores i jugadors que vulguin incorporar-se al nostre club i/o conèixer com treballam, tenguin la oportunitat de provar-ho. Adjuntam els horaris d'entrenaments per a les diferents edats/categories. No dubteu en veni a provar-ho!

També hi ha sessions de tecnificació, a les que si hi voleu asistir heu de contactar per telèfon amb Miquel Vich al número que figura al quadre, així com per qualsevol altre dubte que vos pugui sorgir.

Vine a viure el bàsquet en verd i negre!

bottom of page