top of page

El CB Santa Maria contra l'exclusió social

El Club Bàsquet Santa Maria, com ja ve fent les darreres temporades, ha renovat les tres beques als Serveis Socials Municipals, que permeten a nines i nins en situacions de risc d'exclusió social o en situacions econòmiques precàries formar part dels nostres equips sense cap mena de cost per a ells, assumint-los el club. Entenem que l'esport d'equip és una eina molt potent d'integració i socialització, que pot ser molt beneficiosa en la lluita contra aquests casos d'exclusió social, i més en un club com el nostre que també ha incorporat des de fa dues temporades un servei d'assessorament psicològic esportiu, que pot complementar la tasca que ja realitzen els psicòlegs de Serveis Socials. Entenem que és una obligació moral per a un club com el nostre, que basa el seu projecte en l'aspecte de formació i educació.

bottom of page