Diada de Bàsquet Inclusiu

November 28, 2019

El proper diumenge 8 de desembre, organitzat per el Club Bàsquet Santa Maria i el Club de Bàsquet en Cadira de Rodes C. B. Binissalem, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, es desenvoluparà al pavelló municipal “Antoni Gelabert” de Santa Maria del Camí, una diada de bàsquet inclusiu, a partir de les 11 del matí.

Després d’una curta xerrada introductòria, els jugadors i jugadores amb cadires de rodes del C.B. Binissalem ens oferirar un partidet d’exhibició, i després es desenvoluparà un partit obert a la participació de tothom que vulgui provar-ho.

La jornada es culminarà amb. un dinar de germanor entre els dos clubs.

Veure l'esdeveniment a facebook

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2016 Club Bàsquet Santa Maria.

Creat amb Wix per Servicios Gráficos Estarellas SL