top of page

Entrenaments portes obertes: 22 de maig a 22 de juny

Un cop finalitzades les competicions i feta la valoració del nivell d'assoliment dels objectius marcats a principi de temporada, treballam ja en la planificació de la pròxima, i començam amb uns entrenaments a porta oberta per treballar aspectes tècnics per a la millora individual que volem potenciar en funció de les necesstitats dels jugadors. Aquests entrenaments també han de servir per a que aquells jugadors i jugadores que vulguin incorporar-se al nostre club i/o conèixer com treballam, tengui la oportunitat de provar-ho. Adjuntam els horaris d'entrenaments per a les diferents edats/categories. No dubteu en veni a provar-ho.

També hi ha sessions de tecnificació, a les que si hi voleu asistir heu de contactar per telèfon al número que figura al quadre, així com per qualsevol altre dubte que vos pugui sorgir.

Vine a viure el bàsquet en verd i negre!

bottom of page