top of page

Campanya de patrocinis temporada 2018/19

Afrontam una temporada plena de reptes. Serà la segona consecutiva amb creixement en el número d'equips, necessitam mantenir el gran planter d'entrenadors que hem format i ampliar-lo sense merma en el seu nivell d'implicació, qualitat, i perfil formatiu, necessitam una inversió urgent en material esportiu i d'entrenament, mantenir el programa d'assessorament psicològic esportiu, etc., etc.

I ho volem fer sense augmentar la càrrega econòmica als esportistes i les seves famílies. Per això necessitam no només renovar els patrocinadors actuals, a qui aprofitam aquí per agraïr-lis de nou la seva implicació, si no també cercar-ne de nou.

Sempre intentam que aquestes ajudes tenguen un retorn, establint col·laboracions, i amb una difusió per xarxes i web molt potenta.

Si ens vols donar una mà, no ho dubtis, contacta amb nosaltres!

bottom of page