top of page

NADAL BÀSQUET, Campus de TIR del CB Santa Maria

El Campus “Nadal Bàsquet” organitzat pel CLUB BÀSQUET SANTA MARIA està adreçat a nins i nines entre els 7 i els 17 anys. Els campistes treballaran diferents continguts de tècnica i tàctica individual, agafant com a fil conductor el fonament del TIR. La combinació de formació i perfeccionament en l’esport del bàsquet, amb una àmplia varietat de continguts en els àmbits de les actituds, valors i normes, formen l’eix fonamental del Nadal Bàsquet. La direcció, programació i desenvolupament del Campus i dels seus continguts estan avalats per personal amb una àmplia experiència al bàsquet de formació. Es desenvoluparà dijous dia 2, divendres 3 i dissabte 4 de gener des de les 9,00 h del matí fins a les 14:00 h (Dutxa de 13.30 a 14:00) ELS CAMPISTES HAN DE DUR Sabates d'esport Xancletes Muda de roba Tovallola de dutxa Necesser amb gel de bany, xampú,... Berenar del matí i una cantimplora amb aigua PLACES LIMITADES. El període d'inscripció es tancarà quan estiguin cobertes. PREU DEL CAMPUS: 30€ Heu de fer l' ingrés de la quantitat corresponent a qualsevol oficina de La Caixa IBAN ES81 2100 0108 67 0200156532 BMN Sa Nostra IBAN ES10 0487 2044 2020 0000 4624 abans del 24 de desembre de 2019 indicant com a concepte "NADAL BÀSQUET" i el nom i edat del nin o nina. El primer dia de campus podreu entregar una fotocopia de la targeta de la Seguretat Social o altre assegurança al pavelló de Santa Maria. IMPORTANT Després d'enviar el formulari, rebreu al vostre correu electrònic una còpia de les vostres respostes. AQUEST CORREU ELECTRÒNIC SERÀ LA CONFIRMACIÓ DE LA VOSTRA PLAÇA AL CAMPUS (perquè la inscripció sigui vàlida l'ingrés s'ha d'efectuar dins el termini establert) Amb l'inscripció al NADAL CAMPUS "Campus de TIR" autoritza al seu fill/a per tal que assisteixi al Campus en les condicions establertes. Fa extensiva aquesta autorització a les decisions mèdiques que poguessin esdevenir-se, sota la direcció facultativa pertinent. També s'autoritza la presa de fotografies i vídeos del seu fill/a, durant les activitats pròpies del Campus i la seva publicació.

Per a inscriure't obri el següent enllaç:

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL CAMPUS DE TIR "NADAL BÀSQUET"

bottom of page