top of page

Campanya d'abonats

Estam enllestint els darrers detalls de la campanya d'abonats del club per a la temporada 2016/17. S'anirà informant d'on i quan podrà fer-se. Per començar ja ho podran fer els assistents a l'assemblea del club de dia 6 de setembre i, evidentment, dia 11 al llarg del I Torneig d'Homenatge a Maria Verd i Joan Frau. Vos hi esperam!

La campanya i la imatge han estat una col·laboració de Serveis Gràfics Estarellas, i cerca a més de donar un aire festiu i divertit al fet d'abonar-se, agraïr amb contundència l'esforç que fan tots aquells que dónen suport a l'esport de base, i més concretament el Club Bàsquet Santa Maria. Per això desde aquell instant, passen a convertir-se en herois, els nostres vertaders superherois!

Els herois es mereixen un premi, per això l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí realitzará sortejos dirigits específicament als abonats (i als socis de la UEF Santa Maria de futbol) i els seus associats realitzaran ofertes i/o descomptes als titulars dels carnets de les dues entitats esportives.

bottom of page