top of page

CAMPUS 3X3 Pasqua 2017

ESTRUCTURA DEL CAMPUS Torneig 3x3 a les diferents categories que es desenvoluparà durant els 3 dies. Prèviament es donaran unes pautes generals incidint a la tècnica i tàctica individual així com a l’ocupació d’espais. Concurs de TRIPLES Concurs de “MATES” (amb cistella adaptada) Partit “ALL STAR” Activitats complementàries Lliurament de TROFEUS pels guanyadors de les diferents categories La direcció, programació i desenvolupament del Campus i dels seus continguts estan avalats per personal amb una àmplia experiència dins el món del bàsquet professional i de formació així com de la docència. El Campus es desenvoluparà dilluns dia 17, dimarts dia 18 i dimecres dia 19, des de les 9,00 h del matí fins a les 14:00 h. INSTAL· LACIONS Per al desenvolupament del campus disposarem de les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports Antoni Gelabert.

ELS CAMPISTES HAN DE DUR Sabates d'esport Xancletes Muda de roba Tovallola de dutxa Necesser amb gel de bany, xampú,... Berenar del matí i una cantimplora amb aigua

PREU DEL CAMPUS: 25€

Heu de fer l' ingrés de la quantitat corresponent a qualsevol oficina de La Caixa n° de compte IBAN ES81 2100.0108.67.0200156532 abans del 10 d'abril de 2017 Heu de fer constar a l' ingrés el nom del nin/a. El primer dia de campus podreu entregar el resguard de l’ingrés i una fotocopia de la targeta de la Seguretat Social o altre assegurança al pavelló de Santa Maria.

Amb l'inscripció al CAMPUS 3X3 Pasqua 2017 autoritza al seu fill/a per tal que assisteixi al Campus en les condicions establertes. Fa extensiva aquesta autorització a les decisions mèdiques que poguessin esdevenir-se, sota la direcció facultativa pertinent. També s'autoritza la presa de fotografies i vídeos del seu fill/a, durant les activitats pròpies del Campus i la seva publicació.

bottom of page