top of page

Nova junta directiva

Ja podem anunciar que el Club Bàsquet Santa Maria té una nova junta directiva. Un cop esgotat el plaç de presentar candidatures que finalitzava el passat dimarts 28 de març, només s'havia presentat una candidatura. Per tant, no va ser necessària la votació prevista per el divendres 31 de març.

Un cop supervisada la candidatura per part de la mesa electoral, i donar validesa als avals presentats (més del 20% del cens electoral, molt per damunt del 5% exigit) només falten els darrers tràmits burocràtics davant la federació i el registre d'entitas esportives.

Aquesta és la constitució de la nova junta:

  • President: Pep Estarellas

  • Vicepresident: Gori Bover

  • Secretari: Llorenç Mas

  • Tresorer: Sebastià Pizà

  • Vocal: Neus Comas

  • Vocal: Xisca Cañellas

  • Vocal: Miquel Vich

bottom of page