top of page

Acte de reconeixement del Consell de Mallorca

Diversos esportistes de diferents disciplines que han aconseguit fer pòdium durant la temporada foren distingits ahir, dimarts 23 de maig, per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. Entre ells tres jugadors de l'equip minibàsquet combinat masculí CB Santa Maria/Consell.

Amb aquest acte, que es va celebrar al Centre Cultural de la Misericòrdia, el departament insular d'Esports vol tornar a posar en marxa aquests actes de reconeixement dels mèrits esportius dirigits a esportistes federats que han aconseguit resultats meritoris en categories nacionals o internacionals. Segons ha explicat la institució insular, aquests guardons «volen també premiar totes aquelles federacions que treballen i col·laboren amb la institució en la tasca de foment de l'esport i els seus valors entre els més joves». La directora insular d'Esports, Margalida Portells, ha expressat el «orgull» per «reconèixer l'esforç i el treball diari» dels esportistes, clubs i federacions. «És important distingir a aquells al·lots que han obtingut grans resultats, però igual d'important és també tenir present i reconèixer a tots els joves que s'esforcen cada dia per ser millors esportistes i, sobretot, millors persones», ha recalcat. Aquests reconeixements s'organitzen periòdicament amb la col·laboració de les federacions i pretenen ser una activitat complementària a la Gala de l'Esport que cada any organitza el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, on també es reconeixen els èxits dels joves esportistes federats de Mallorca en categories nacionals i internacionals.

bottom of page