top of page

Bona temporada dels equips femenins mini i premini


MINI FEMENÍ

L'equip MINI FEMENÍ està integrat per nou jugadores de 3 edats.

Llucia Estarellas (2005): Molt completa en tots els aspectes del joc. Li encanten les finalitzacions a un peu.

Paula Kokalashev (2005): Excel·lent tiradora i amb una esquerra de seda a les finalitzacions.

Júlia Martí (2005): Gran lluitadora. Amb una gran evolució ofensiva. Un mig ganxo de dreta amb molt potencial.

Mariona Pons (2005): Ràpida i hàbil. Amb una capacitat especial per jugar les aturades i tir amb la seva excel·lent mecànica.

Paula López (2006): Amb un bon control de tots els aspectes de joc. Es tracta de la nostra "Màgic Johnson". És capaç de veure i executar passades impossibles d'aquestes que et fan aixecar de la cadira.

Catalina Maria Estarellas (2006): Un autèntic motor a reacció. Velocitat i garra amb un molt bon domini de tots els aspectes del joc.

Giulia Bauzà (2007): Molt bona defensora i amb una gran evolució ofensiva. Capaç de penetrar contra jugadores molt més grans i finalitzar amb qualitat.

Clàudia Márquez (2007): Atrevida. Gran domini de pilota amb excel·lents canvis de mà. Controla perfectament l'espai i la situació de les seves companyes.

Laura Rodríguez (2007): La darrera incorporació de l'equip. Una tiradora de raça. Valenta a les penetracions i amb una gran progressió general.

Els entrenadors són na Xisca Canyelles i en Txema Castro.

Es tracta d'un equip amb una qualitat humana espectacular. Capaç d'anar integrant durant les dues darreres temporades a jugadores sense cap bagatge basquetbolístic, ajudant que aquestes nines poguessin assolir el nivell general de l'equip.

L'equip ha fet una gran temporada. La millora de les jugadores ha estat molt gran i el joc de l'equip vistós i divertit. Un joc on totes les jugadores tenen un alt grau de participació i totes són importants.

Un altre aspecte que caracteritza les nostres minis és la lluita i l'entrega que posen a cada entrenament i partit. "Les lleones" són un grup on totes ajuden a la companya que tenen al costat i amb un gran esperit que han sabut contagiar a les noves companyes que s'han anat incorporant.

A competició oficial, l'equip va jugar la primera fase de categoria preferent, fent una gran lligueta i assolin la classificació pel grup dels millors equips de Mallorca en categoria preferent.

A la segona fase va costar una mica l'adaptació a una competició on la diferència d'edat i sobretot física amb els altres equips era enorme.

A mesura que va anar avançant la competició l'equip va treure el seu caràcter i va aconseguir jugar cada partit amb gran intensitat i bon joc. A la segona volta es va produir una evolució extraordinària amb grandíssims partits i fent un joc espectacular.

PREMINI FEMENÍ

“Ses Malotas”, com elles mateixes es batiaren, formen l’equip femení més jove del club; els seus inicis no varen ser fàcils ja que només una d’elles havia jugat a bàsquet prèviament. Tenint en compte la seva inexperiència, la curiositat per aquest esport i les ganes d’aprendre és lo que ha fet que entrenament rere entrenament s’esforcessin al màxim per millorar. Les entrenen na Camí Frau i na Xisca Canyelles, amb l’ajuda de Pep Estarellas.

Els ha tocat competir en una lliga on la gran majoria dels equips contrincants eren ja de segon any, dificultant molt el seu desenvolupament a la pista a la primera volta. Així i tot, les nines han après de tots els partits, cada un d’ells ha representat una empempta per progressar i seguir entrenant per millor. Tot i aquestes dificultats i el seu escàs bagatge, les nostres nines no s’han rendit i han seguit amb la mateixa energia i entusiasme, sense aturar de lluitar i el més important de tot, mai han deixat de disfrutar.

La recompensa de les hores d’entrenament i de la bona feina que han fet s’ha vist molt més clarament a partir de la segona volta, on ja tutejaren equips d’un nivell semblant al nostre però amb més experiència, i posaren les coses molt més complicades a equips que a la primera volta havien mostrat una superioritat aclaparadora.

Encara que és un equip jove i lis queda un llarg recorregut d’aprenentatge, les seves ganes de jugar i la il·lusió que hi posen, és el que farà que realment disfrutin del que ens agrada: el bàsquet!

bottom of page