top of page

Feim pinya!

Estam molt contents d'anunciar que l'equip Can Beia Bàsquet Santa Maria, fundat ja fa sis temporades i que disputa les competicions de la lliga AIDEB, es vincula aquesta temporada al Club Bàsquet Santa Maria, passant a constituir el seu equip de veterans.

Entenem que aquest és un procés lògic i natural que s'havia de produïr més prest o més tard, atès que bona part dels jugadors de Can Beia són ex-jugadors ilustres del Club Bàsquet Santa Maria, que els darrers anys hi hagut jugadors que han jugat simultàniament les dues competicions i que el nou president del Club Bàsquet Santa Maria és encara jugador en actiu de Can Beia Bàsquet.

Es pretén donar així continuitat a aquest equip d'empreses, que ha de servir per allargar la vida esportiva dels jugadors del club que porten el bàsquet a les venes, com els jugadors actuals de Can Beia, l'equip més veterà de Mallorca!

bottom of page