top of page

Campanya socis temporada 2017/18

Com es va informar a la darrera assemblea, aquesta temporada tothom que tengui fitxa amb el club, ja sigui com a jugador/a, delegat/da, entrenador/a o delegat/da de camp, assoleix automàticament la condició de soci del Club Bàsquet Santa Maria per la temporada corrent.

En el cas dels jugadors i jugadores menors d'edat, assoleix la condició de soci qui figura en primer lloc com a representant legal als fulls d'inscripció, i en cas de ser dos o més germans, també el segon.

A partir de dilluns podreu recollir el vostre carnet acreditatiu a secretaria al pavelló.

S'iniciarà a partir d'ara la campanya per fer més socis/abonats per a tota aquella gent que vulgui col·laborar amb el club, amb una aportació de 20€.

La condició de soci del club, a més de ser una gran ajuda per al desenvolupament de les activitats del club i d'atorgar veu i vot a les assemblees del club té els següents avantatges:

- Participar en l'Euromillons setmanal que jugarà setmanalment el club a partir d'aquesta setmana.

- Beneficiar-se de les diferentes promocions i descomptes que aniran oferint a partir de gener alguns establiments de l'Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria, així com de descomptes a Podologia Isabel Alonso i a Fisioteràpia Gutmotion.

Fes-te soci. Ens faltes tu!

bottom of page