top of page

Les creences a l'esport

Dins el Programa d'Assessorament Piscològic Esportiu impulsat conjuntament per el Club Bàsquet Santa Maria i la UEF Santa Maria de futbol, gràcies als pressuposts participatius de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, es realitzara una sessió de xerrades a càrrec de la psicòloga esportiva Azucena García centrades en les creences a l'esport i dirigides a les famílies dels esportistes i als cossos tècnics dels dos clubs. Les xerrades es realitzaran a Ca s'Apotecari, normalment a partir de les 20:00 o les 20:15 h.

Aquest és el calendari pel que fa referència a les famílias dels jugadors i jugadores del Club Bàsquet Santa Maria:

- Dilluns 5 de febrer - Preminis

- Dilluns 12 de febrer - Minis

- Dilluns 26 de febrer - Infantils i cadets

- Dimecres 7 de març - Entrenadors/es

bottom of page