top of page

Novetats del Campus Estiu 2018

Benvolgudes famílies,

Vos donam les gràcies per fer un poc més gran el nostre Campus, que enguany ja arriba als 13 anys.

Vos informam també d'un canvi d'ubicació per la realització de les sessions d'entrenament. A rel de la inminent inici de la remodelació del pavelló municipal “Antoni Gelabert”, s’ha cercat un lloc alternatiu per a la realització del campus.

Els entrenaments de pista es realitzaran al CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET (Carretera MA-3010, Santa Maria del Camí) on comptarem amb totes les instal·lacions necessàries pel desenvolupament del campus (pistes exteriors amb instal·lació de dues pistes adicionals i reacondicionament del gimnàs com pista interior).

Agraïm molt especialment a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí i a la direcció de l’esmentat centre educatiu la total predisposició mostrada desde el minut zero i l’inestimable ajuda oferida per a què aquesta edició del campus sigui possible. Demanam disculpes davant possibles confusions generades en aquest sentit, fruit única i exclusivament d’una interpretació errònia per part del nostre club de la informació sobre els plaços d’execució de les obres al pavelló, tan necessàries i desitjades, en cap cas per responsabilitat de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí.

L'estructura del CAMPUS ESTIU queda intacta i les dinàmiques seran exactament les mateixes que en anys anteriors. Fins i tot, podrem comptar amb una pista més que ens servirà de comodí per realitzar tecnificacions paral·leles.

Aquesta serà la dinàmica diaria del Campus:

 • Guarderia de 8:00 a 9:00 (els que hagin triat aquesta opció a la inscripció) directament al CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET

 • 9:00 arribada CAMPISTES

 • Entrenaments

 • Berenar

 • Piscina (les motxilles per la dutxa les durà personal de l'organització, tant al trajecte d'anada a la piscina com al de tornada al restaurant)

 • Dutxa als vestuaris del Camp d'Esports

 • Dinar al Restaurant ANTICA ROMA (Avda. Jaume III, 7), que ens proporciona una gran comoditat, tenint en compte el canvi d'ubicació dels entrenaments, i ens ofereix un servei i una qualitat excel·lent.

 • 15:00 Recollida BABYCAMP al restaurant.

 • Activitats de TEMPS LLIURE dirigides per personal titulat.

 • 17:00 Competicions

 • Dutxes

 • 18:30 Recollida berenar i sortida dels CAMPISTES

Durant el campus, vos anirem informant i recordant aspectes de funcionament, mitjançant notificacions en paper.

Vos podem avançar que la sortida externa a JUNGLE PARC serà divendres horabaixa.

El tradicional sopar en família i la Nit al Campus es faran a les instal·lacions del CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET.

bottom of page