top of page

CAMPUS 3X3 Pasqua 2019

S'obrin les inscripcions per el Campus 3x3 Pasqua 2019, mitjançant el següent formulari:

ESTRUCTURA DEL CAMPUS Torneig 3x3 a les diferents categories que es desenvoluparà durant els 3 dies. Prèviament es donaran unes pautes generals incidint a la tècnica i tàctica individual així com a l’ocupació d’espais. Concurs de TIRS LLIURES Concurs de TRIPLES Concurs de “MATES” (amb cistella adaptada) Partit “ALL STAR” Activitats complementàries Lliurament de TROFEUS pels guanyadors de les diferents categories El Campus es desenvoluparà dimarts 23, dimecres 24 i dijous 25 d'abril de les 9,00 h del matí fins a les 14:00 h. INSTAL· LACIONS Per al desenvolupament del campus disposarem de les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports Antoni Gelabert.

ELS CAMPISTES HAN DE DUR Sabates d'esport Xancletes Muda de roba Tovallola de dutxa Necesser amb gel de bany, xampú,... Berenar i una cantimplora amb aigua

PREU DEL CAMPUS: 30€

Heu de fer l' ingrés de la quantitat corresponent a qualsevol oficina de La Caixa IBAN ES81 2100 0108 67 0200156532 BMN Sa Nostra IBAN ES10 0487 2044 2020 0000 4624 abans del 17 d'abril de 2019 indicant com a concepte "CAMPUS PASQUA" i el nom i edat del nin o nina. El primer dia de campus podreu entregar una fotocopia de la targeta de la Seguretat Social o altre assegurança al pavelló de Santa Maria.

Amb l'inscripció al CAMPUS 3X3 Pasqua 2019 autoritza al seu fill/a per tal que assisteixi al Campus en les condicions establertes. Fa extensiva aquesta autorització a les decisions mèdiques que poguessin esdevenir-se, sota la direcció facultativa pertinent. També s'autoritza la presa de fotografies i vídeos del seu fill/a, durant les activitats pròpies del Campus i la seva publicació.

bottom of page