top of page

Campus 3X3 Pasqua 2020

CAMPUS 3X3 Pasqua 2020

ESTRUCTURA DEL CAMPUS Torneig 3x3 a les diferents categories que es desenvoluparà durant els 3 dies. Prèviament es donaran unes pautes generals incidint a la tècnica i tàctica individual així com a l’ocupació d’espais. Concurs de TIRS LLIURES Concurs de TRIPLES Activitats complementàries Lliurament de TROFEUS pels guanyadors de les diferents categories El Campus es desenvoluparà dimarts 14 , dimecres 15 i dijous 16 d'abril de les 9,00 h del matí fins a les 14:00 h. (Dutxa de 13.30 a 14:00) INSTAL· LACIONS Per al desenvolupament del campus disposarem de les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports Antoni Gelabert. ELS CAMPISTES HAN DE DUR Sabates d'esport Xancletes Muda de roba Tovallola de dutxa Necesser amb gel de bany, xampú,... Berenar i una cantimplora amb aigua PLACES LIMITADES. El període d'inscripció es tancarà quan estiguin cobertes. PREU DEL CAMPUS: 30€ Heu de fer l' ingrés de la quantitat corresponent a qualsevol oficina de CaixaBank IBAN ES81 2100 0108 67 0200156532 Bankia IBAN ES20 2038 3282 7260 0021 1037 abans del 7 d'abril de 2020 indicant com a concepte "CAMPUS PASQUA" i el nom i edat del nin o nina. El primer dia de campus podreu entregar una fotocopia de la targeta de la Seguretat Social o altre assegurança al pavelló de Santa Maria. IMPORTANT Després d'enviar el formulari, rebreu al vostre correu electrònic una còpia de les vostres respostes. AQUEST CORREU ELECTRÒNIC SERÀ LA CONFIRMACIÓ DE LA VOSTRA PLAÇA AL CAMPUS (perquè la inscripció sigui vàlida l'ingrés s'ha d'efectuar dins el termini establert) Amb l'inscripció al CAMPUS 3x3 Pasqua 2020 autoritza al seu fill/a per tal que assisteixi al Campus en les condicions establertes. Fa extensiva aquesta autorització a les decisions mèdiques que poguessin esdevenir-se, sota la direcció facultativa pertinent. També s'autoritza la presa de fotografies i vídeos del seu fill/a, durant les activitats pròpies del Campus i la seva publicació.

* Obligatòria

bottom of page