top of page

Consells per ajudar a mantenir forts i actius el nostre cos i la nostra ment

Davant la situació de confinament a que ens hem vist obilgats per la declaració de l'Estat d'Alarma per lluitar contra la propagació del coronavirus Covid-19, els nostres entrenadors i entrenadores, juntament amb la psicòloga esportiva Azucena García, han preparat el següent document (feis click per descarregar-lo): "CLUB BÀSQUET SANTA MARIA. Consells per ajudar a mantenir forts i actius el nostre cos i la nostra ment. #YOMEQUEDOENCASA" amb una sèrie de recomanacions i rutines físiques per fer durant aquesta quarentena, tant per als jugadors i jugadores com per a les families.

La programació indicada per als jugadors i jugadores (blocs) tal vegada sigui complicada o massa intensa per alguns familiars, però la rutina alternativa (al final del doc amb un enllaç a youtube) és més apta per a tot tipus de persones i ja bastaria per mantenir la forma durant aquest periode. Vos recoman fer-la en familia, és més divertit i motiva més.

Gràcies per la vostra paciència, esperam poder tornar a reunir el més aviat possible la família del Club Bàsquet Santa Maria!

bottom of page